Professionel WordPress hjemmeside

Et gennemført website designet til at øge trafik og konvertereringer

Få en ny hjemmeside i WordPress

Nå længere ud med dit budskab

Tag din virksomheds online potentiale alvorligt fra begyndelsen. Få en professionel WordPress hjemmeside designet af Davivo og nå længere ud med dit budskab.

En ny hjemmeside, der fremstår flot og moderne giver dine kunder en troværdig og kompetent opfattelse af dig og din forretning. Med en ny WordPress hjemmeside får du både gennemtænkt design og et væld af muligheder og funktioner.

hjemmeside design budskab

WordPress hjemmeside design

Din hjemmeside skal formidle dit budskab

Når jeg går i gang med at designe en ny hjemmeside, så handler det ikke kun om, at hjemmesiden skal se flot ud.

Det er først og fremmest vigtigt, at webdesignet passer til dit budskab og de værdier, som ligger bag dit firma. Og så skal hjemmesiden kunne sælge. Hvad enten det drejer sig om et produkt, en serviceydelse eller noget tredje, så er det i sidste ende ligegyldigt, hvor mange mennesker, der ser din hjemmeside, hvis ikke den kan konvertere besøgende til kunder.

Har du et stærkt budskab og et stærkt produkt, du gerne vil have ud i verden, så kræver det altså en professionel hjemmeside, der også kan genere trafik.

Når jeg designer i WordPress, er det derfor det jeg kan tilbyde – en ny hjemmeside der kan formidle dit budskab, med fokus på værdier, trafik og konvertering.

Fordelene ved en WordPress hjemmeside

Derfor skal du vælge WordPress

Du skal vælge WordPress, fordi det kan de ting du har brug for. Det er derfor jeg primært bruger WordPress som CMS, når jeg designer hjemmesider. Du kan være sikker på at få et mobilvenligt design, der giver dine besøgende en bedre brugeroplevelse og ultimativt flere henvendelser.

Måske sidder du og læser det her på din mobil. Det er der stor sandsynlighed for. Det er nemlig langt over halvdelen af os danskere, der foretrækker at bruge mobilen, når vi besøger hjemmesider. Af den grund bliver din hjemmeside designet med et såkaldt responsivt design – så den ser lækker ud på alle enheder og platforme.

Et mobilvenligt design skaber også en bedre brugeroplevelse. Det bliver nemt for dine kunder at finde vej til dine kontaktoplysninger, så de kan kontakte dig direkte fra din side. Med kontakt-mig-her knapper er WordPress også det oplagte valg for at få flere henvendelser.

mand-sidder med-macbook

Samlet pakke med online marketing

Få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget

Man kommer sjældent langt med en hjemmeside alene, da det også kræver markedsføring at trække besøgende til en hjemmeside og dermed få flere konverteringer og kunder.

Jeg er stærk indenfor online marketing og sørger derfor for at opsætte din hjemmeside korrekt, så den kombineret med den rette markedsføring,  vil give dig et stabilt flow af kunder. Jeg hjælper derfor også med Organisk SEO og online annoncering via Google Ads og Facebook Ads.

Du bør derfor ikke se webdesign og online markedsføring, som blot værende en udgift, men derimod en investering i din virksomheds fremtid, som giver et stabilt flow af kunder og derfor er en god investering. 

WordPress hjemmeside pris

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Et projekt i WordPress kan betyde mange ting. Der er mange muligheder, og det afhænger derfor også af dine ønsker og krav til hjemmesiden, hvad prisen bliver.

Skal du for eksempel have lavet en hjemmeside på flere sprog, med blog, nyhedsbrev, popup-bokse, kontaktformularer m.m., er det et større projekt, end hvis du har en lille enkeltmandsvirksomhed og blot har brug for en simpel hjemmeside med lidt tekst og billeder, samt dine kontaktoplysninger, så potentielle kunder kan finde dig.

Jeg tilbyder forskellige løsninger, men ofte er prislejet for mine hjemmesider ca. 15.000 – 30.000 kr., alt efter dit behov. Mit mål er ikke at være den billigste i branchen og du vil helt sikkert finde andre der vil gøre det billigere end mig, hvis prisen er den eneste vigtige faktor for dig. Mit mål er derimod at give dig mest værdi for pengene, så det bliver en god investering i din virksomheds fremtid.

mand med jetpack på ryggen succes

Tag din virksomheds online potentiale seriøst

Priseksempler udvalgte cases

Jeg har bred erfaring med at designe hjemmesider for forskellige typer af virksomheder. Gør som andre og få mest muligt ud af din virksomheds potentiale på nettet.

Du kan se et par eksempler på cases, i forskellige prisspænd og få en fornemmelse af, hvilken løsning der er den rette for dig. I sidste ende, vil det være en konkret vurdering af, hvad du har brug for. 

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig her, for en uforpligtende snak om en ny hjemmeside til din virksomhed. 

BUSINESS HJEMMESIDE

Til dig, der gerne vil sikre at du er synlig online, og at dine potentielle kunder kan finde dine kontaktoplysninger og kontakte dig, anbefaler jeg en Business hjemmeside, designet i WordPress. Her er det primære formål at skabe henvendelser.
Muligheder i denne pakke:

Priser starter fra 15.000 kr. ex. moms.

En Business hjemmeside kan med fordel kombineres med Business-SEO-pakken, som er et oplagt valg til dig der er nyopstartet og gerne vil se resultater, der rækker ind i fremtiden.

PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Til dig, der har brug for en professionel hjemmeside med flere funktioner og muligheder, foreslår jeg altid en Professionel Hjemmeside, designet i WordPress. Vil du have mange muligheder og fx blog, bookingmodul, eller specifikke funktioner, vil jeg foreslå en professionel WordPress hjemmeside.
Muligheder i denne pakke:

Priser starter fra 25.000 kr. ex. moms.

En Professionel hjemmeside kan med fordel kombineres med SEO-pakken “Professionel” eller “1′ klasse”, som er et oplagt valg til dig der er veletableret og for alvor vil sætte gang i din vækst.

Har jeg brug for en ny hjemmeside?

En klog investering

Jeg har mødt flere virksomhedsejere, som er i tvivl om, om de har brug for en hjemmeside. Og så har jeg mødt mange, der ved, at det er en god ide, men er i tvivl om, om de har råd.

Derfor er en af mine pakkeløsninger, at jeg tilbyder at designe en simpel hjemmeside, der har til formål at skabe flere henvendelser til dig.

For det ér nemlig vigtigt at have en hjemmeside. Det er en måde for dig som virksomhed at blive set og at få flere kunder, ligegyldigt hvad du tilbyder og hvor stort dit projekt er. En professionel hjemmeside, kombineret med online markedsføring, er hvad der for alvor får en virksomhed til at tage fart.

mand designer hjemmeside på imac

Ønsker Du At Booste Din Virksomhed Online?

Kontakt mig på +45 60 16 30 68 eller send en besked via kontaktformularen…

Kontaktform til CTA inden seoafsnit
Mads Hardie Hansen fra Davivo

Hvorfor vælge WordPress til din nye hjemmeside?

WordPress er det mest populære og anerkendte CMS-system. Det blev launchet i 2003, og lige siden er der rigtig mange, der har oprettet hjemmesider med programmet. Omkring 35% af alle de hjemmesider, der findes, bliver faktisk lavet i WordPress.

Det giver nu meget god mening, da det er et af de mest brugervenlige CMS, og samtidig har systemet en lang række funktioner og plugins, som gør det muligt at tilpasse et site til diverse krav og ønsker.

WordPress gør det desuden rigtig nemt at blive fundet i Google – og det giver rigtig god mening, da alternativet er, at man har et flot website, som ingen ved eksisterer. Systemet gør det derfor muligt at arbejde med SEO og Ads, så man kan få en god placering i søgeresultaterne. Har du besluttet dig for at få en ny professionel hjemmeside, designet i WordPress, så er du allerede godt på vej.

Davivo webstedikon

Hvad får jeg, når jeg vælger en hjemmeside hos Davivo?

Når du vælger en hjemmeside løsning hos mig, så får du en hjemmeside, hvor jeg absolut ikke går på kompromis med kvaliteten. Der er stadig større og større krav til, hvordan en professionel hjemmeside skal se ud og fungere, og derfor har jeg heller ikke den allerlaveste hjemmeside pris, som du finder på markedet.

Men jeg tilbyder til gengæld mit fulde engagement, ingen skjulte gebyrer og et godt samarbejde. Modsat mange webbureauer, der har flere folk til at gøre diverse opgaver, så er det her kun mig, du snakker med. For mig er du nemlig ikke bare en dråbe i havet, men en vigtig kunde med et vigtigt budskab.

Hvordan får jeg folk til at besøge min hjemmeside?

Hvis du allerede har en hjemmeside eller du går og overvejer at tage springet, så er det godt at huske på, at et website ikke kan stå alene. Det er nemlig vigtigt, at den bliver opdaget af folk – og det gør den altså bedst, hvis den kan findes på Google.

Du kan derfor nemmere få folk til at besøge din hjemmeside, hvis den dukker op, når der bliver søgt på det, du tilbyder. Og det kræver online markedsføring.

Man kan få en bedre placering på Google på flere måder. Man kan købe sig til det via Google Ads eller man kan skabe content, som er SEO-venligt. SEO står for Search Engine Optimization. Det er også muligt at annoncere gennem Facebook og Instagram.

Har du allerede et website, som ikke performer så godt som du ønsker det, så hjælper jeg også gerne med at optimere det med henblik på at skabe mere trafik.

google seo tast

Hvad er vigtigt for en god hjemmeside?

For at en hjemmeside skal fungere efter dens hensigt – få folk til at besøge den, så de kan få den nødvendige information og til sidst foretage et køb – er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed.

Selve designstilen skal stemme overens med de værdier og produkter, som du tilbyder hos virksomheden. Derudover er det vigtigt med et responsivt design, så din hjemmeside tager sig lige godt ud fra alle platforme.

Brugervenligheden er blandt noget af det vigtigste. Det skal være nemt at finde rundt, og som potentiel kunde blive guidet til at henvende sig. Derudover skal siden også sættes rigtigt op, så den lever op til Googles krav og kan markedsføres.

Hvis det lyder som en lidt sværere opgave at få til at gå op, så forstår du også lidt af, hvad det kræver, når jeg designer hjemmesider. Heldigvis er det også en stor passion for mig, så jeg nyder udfordringerne, når de kommer.

FAQ Ny Hjemmeside

Spørg om alt

En hjemmeside er en klog investering af mange grunde. Troværdighed omkring dit brand og synlighed på nettet, er blandt de vigtigste grunde til at folk får en hjemmeside. Langt de fleste vil nemlig foretage en Google-søgning før de besøger en butik eller køber et produkt på nettet.

Responsivt design betyder, at dit website er designet til at passe alle platforme – hvad enten folk tilgår den fra mobil, computer eller tablet. Da langt de fleste foretager søgninger på mobilen, er responsivt design utrolig vigtigt. Hvis din hjemmeside ikke ser godt ud på mobil, kan du nemt miste potentielle kunder.
CTA står for Call-to-Action og refererer til de knapper på din hjemmeside, som får folk til at klikke og fx kontakte dig eller tilmelde sig et nyhedsbrev. Det er et vigtigt element for konverteringsraten.
CMS står for Content Management System, så altså et system, der styrer indhold og vedligeholdelse. WordPress er et eksempel, men der findes også mange andre systemer, hvor man kan redigere og publicere indhold uden at have erfaring med at kode. Ligegyldigt hvad, så har alle brug for et CMS.

Hvis du allerede har en eksisterende hjemmeside, som trænger til at blive optimeret, hjælper jeg også gerne med det, så du kan få en effektiv og professionel hjemmeside.

Mange går til et webbureau, når de skal have designet en hjemmeside. Her er folk specialiseret i forskellige ting, så du kan regne med at skulle snakke med en hel del forskellige mennesker. Jeg er dygtig til både webdesign og online marketing og for mig betyder mine kunder rigtig meget. Derfor bliver du hos mig ikke bare en dråbe i havet, og min pris er desuden mere konkurrencedygtig.