Google Ads konsulent

Få flere kunder med Google ads

Google Ads

Få flere kunder med en Google ads konsulent

Vil du gerne ligge højt i søgeresultaterne, når der er en potentiel kunde, der søger på lige præcis det, du har at tilbyde? Og vil du gerne se resultater med det samme? Så kan Google ads være det helt rigtige valg for dig.

Jeg hjælper selvstændige, iværksættere og startups med Google ads, så du bliver set på Google og får flere besøgende til din hjemmeside og flere kundehenvendelser. 

En god google ads kampagne kan give hurtige resultater og være det perfekte værktøj til at gøre dig synlig overfor potentielle kunder.

mand holder lyspære med google adwords

Hvad er Google adwords?

Nå til tops med en Google annonce

Det kan virke simpelt at sætte en Google adwords annonce op, men der gemmer sig en lang række tekniske ting, der har betydning for, hvor meget du kommer til at betale, og hvad du får ud af investeringen.

Når man annoncerer gennem Google, fungerer det nemlig på den måde, at du betaler pr. klik. Et klik kan koste alt fra 1 krone til flere hundrede kroner. Så selvom man betaler sig til toppen med en Google annonce, er det altså ikke sikkert at den investering får et godt afkast, hvis du bruger flere annoncekroner, end der kommer ind.

Derfor tilbyder jeg min assistance som Google ads konsulent. Jeg sikrer, at dine kampagner er sat rigtigt op, og at vi kører den rigtige budstrategi, således at du faktisk får relevante kliks ud af dine annoncer.

Få success med Google Ads

En god Google adwords kampagne

Mange ting gør en god Google adwords annonce. Vi vil selvfølgelig gerne forsøge at holde prisen nede og frem for alt: Se resultater.

Flere kunder

En god annonce på Google skal primært give dig flere kunder. Dine potentielle kunder skal altså se annoncen, klikke på den og kunne finde den information, der kan få dem til at kontakte dig. Hvis målet er, at få flere besøgende på din hjemmeside via Google, er det derfor også vigtigt at du har en professionel hjemmeside, der fungerer optimalt.

Højere konvertering

Et antal af de personer, der klikker sig ind på din hjemmeside, vil ikke kontakte dig. Men dem der bliver til kunder, er så at sige konverteret. Så en god Google ads kampagne vil også gøre en større procentdel af dine besøgende til kunder.

Relevante annoncer

For at besøgende skal blive til kunder, kræver det at dem der besøger din hjemmeside, finder det de leder efter. Det opnår vi vha. relevante annoncer, som målretter sig personer, der er handleklare.

Følg med

For mig er det vigtigt, at du kan følge med i udviklingen. Derfor giver jeg dig en rapportering løbende, og der er også mulighed for at følge med i, hvordan dine annoncer performer, så du kan være sikker på, at du får det ud af det som du ønsker.

Hvordan kommer jeg i gang med Google Ads?

Kontakt mig her og lad os sammen lave en Google ads strategi for din virksomhed

Det er 100% uforpligtende at kontakte mig.

En samarbejdspartner til Google ads

Få hjælp af en adwords konsulent

Mange bureauer tilbyder hjælp til Google Ads.

Desværre kan det være en dyr fornøjelse at gå til et bureau, da deres timepriser ofte er en hel del højere. Vælger du mig som konsulent, fremfor et bureau, kan du også være sikker på min fulde opmærksomhed, da du hos mig, ikke blot er en dråbe i vandet.

Jeg tilbyder også min hjælp som SEO konsulent, hvis du også vil opnå organiske, stabile resultater på den lange bane, og jeg kan også hjælpe med at opsætte annoncer via Facebook. Med mig får du altså én samarbejdspartner til alle dine markedsføringsbehov. Hvilken markedsføring der er den rette for dig, kan jeg selvfølgelig også hjælpe med at afdække, så du kan få mest ud af dit markedsføringsbudget.

Min uddannelse og viden inden for markedsføring, erhvervsøkonomi og forretningsudvikling, gør at jeg kan hjælpe dig inden for Google adwords. Jeg har erfaring med, hvordan Googles budsystem virker, og hvordan vi bedst og billigst kan skabe flere kunder hos din virksomhed, ved hjælp af annoncering.

Google Adwords priser

Hvad koster Google annoncering?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at annoncere på Google. Du skal derfor have overblik over, hvor meget, du gerne vil bruge på selve annonceringen.

Som nævnt kan et klik koste alt imellem 1 kr. og flere hundrede kr. og derfor er det ikke dårligt givet ud at samarbejde med mig som Adwords konsulent, der kan sikre at din klikpris ikke bliver tårnhøj og at du samtidig får det ud af din kampagne, som du ønsker.

Hvor meget du skal betale af annoncekroner til Google varierer også, dog er en god tommelfingerregel, at man skal lægge minimum 2000 kr. om måneden.

Opstart af Google Ads

Min. 10 timers Google Ads
Det er primært i starten, at der skal lægges arbejde. Din annoncekonto skal opsættes korrekt og kampagnerne skal struktureres.

Fra 5000 kr

Løbende optimering

Min. 10 timers Google Ads
Når først du har en velfungerende Google Ads konto, tilbyder jeg løbende optimering, som sikrer at resultaterne bliver ved med at være gode.

500 kr/timen

mand skriver budget i bog

Annoncering gennem Google

Er Google Ads det rigtige valg for min virksomhed?

Google ads kan fungere for mange virksomheder, spørgsmålet er om det også kan fungere effektivt for din virksomhed.

Når jeg opsætter annoncer gennem Google Ads, er det vigtigt for mig, at klikprisen ikke bliver tårnhøj, så du i sidste ende ikke bruger flere penge på annoncering, end du tjener på det.

Annoncekronerne skal være givet rigtigt ud, og konkurrencen i dag er meget hård.

Når vi har talt om dine behov og dit budget, vil jeg derfor foreslå dig en marketingsstrategi, der giver dig de bedste resultater. Strategien afhænger af din branche, dit budget og hvor meget konkurrence, der er om annoncepladsen.

For mange er Google adwords en rigtig effektiv vej, der giver flere kunder og henvendelser hurtigt. Derfor er det også vigtigt at se det som en investering i din virksomhed. Jo flere penge, der investeres, jo højere indtjening kan der også forventes.

Jeg ser på den samlede strategi, hvoraf Google ads ofte vil være en god idé, men ikke nødvendigvis bør stå alene, da f.eks. Google ads og SEO på din hjemmeside, ofte vil være en god kombination.

Ønsker Du At Booste Din Virksomhed Online?

Kontakt mig på +45 60 16 30 68 eller send en besked via kontaktformularen.

Kontaktform til CTA inden seoafsnit
Mads Hardie Hansen fra Davivo

Hvordan virker ads på Google?

Der er mange måder at annoncere på. Man kan have bannerannoncer på hjemmesider eller hænge en grafisk flot plakat op i byen. En af de mest effektive måder at annoncere på, er ubestridt ved hjælp af Google Adwords.

Ads på Google virker på den måde, at du betaler pr. klik., også kaldet “Pay-Per-Click” (PPC). Dvs. du har et beløb på din Google Ads konto og når der så er nogen, der klikker på din annonce, bliver der trukket penge fra din Google Ads konto. Prisen på klikket kan variere rigtig meget. Jo mere konkurrence, der er om pladsen i toppen af Google, jo højere er prisen nemlig.

Derfor er det også vigtigt, at man ikke bare får en høj klikrate, når man opsætter Google annoncer. Det er vigtigt, at de personer, der klikker, er de rigtige personer. Derfor opsætter jeg altid kampagnerne med det formål, at de skal være målrettet handleklare personer, som kan blive til kunder hos din virksomhed.

pay per click illustration
bog med lyspære og pengesæk

Sådan får du billig trafik med hjælp fra en Google Ads konsulent

Billig trafik er vist noget, vi alle drømmer om. Og det er netop ved hjælp af Google Ads, at man kan få billig trafik til sin hjemmeside. Men gennem Google Adwords kan du også få rigtig dyr trafik, og det er der ingen grund til, hvis ikke al den trafik bliver konverteret til kunder.

Med mig som Google Ads konsulent er du derfor sikret at komme til at betale mindre pr. klik og samtidig få en høj fortjeneste på dine annoncekroner.

Det er derfor vigtigt at se på din annoncering som en investering. Du betaler selvfølgelig for selve annonceringen, og du har mig med ombord som konsulent. Men annoncerne bliver til klik, som bliver til besøgende, som bliver til kunder, som generer vækst.

Hvilke virksomheder har gavn af Google Adword?

I princippet kan alle virksomheder gøre brug af Googles annoncering. Hvis du sælger en service på nettet, så giver det især god mening, da annonceringen kan føre brugeren direkte til et salg.

Det er en smart måde at annoncere på, da du selv bestemmer, hvor mange penge du vil bruge, og hvilke keywords, du gerne vil konkurrere på.

Fordi Google har en kompliceret algoritme, der vurderer relevans, er det derfor heller ikke muligt for store virksomheder at betale mere og på den måde få alle annoncepladserne. Det er nemlig meget mere end bare dit budget, der bestemmer, hvor effektiv din annonce bliver.

Hvis du er en lille virksomhed med et lille budget, kan det derfor godt betale sig at bruge Google Adwords. Især hvis din hjemmeside er af høj kvalitet, og du får hjælp af en konsulent som mig, der sikrer, at dine annoncer bliver lavet rigtigt.

FAQ Google Ads

Få svar på dine spørgsmål om Google ads

Adwords er navnet på det system, som Google bruger til online annoncering. Det er budbaseret – det vil sige prisen for en annonceplads er ikke fast, men afhænger af, hvor mange, der byder på pladsen. 

CTR står for Click-Through-Rate og er et utrolig vigtigt redskab, når man skal vurdere, hvor effektiv en annonce er. CTR eller klikraten dækker nemlig over, hvor mange procent, der klikker på din annonce.

ROI står for Return-On-Investment, eller investeringsafkast, og bruges også i forbindelse med Adwords. For det er selvfølgelig ikke nok bare at have en høj klikrate. De personer, der besøger din side, skal helst også konverteres til kunder – ellers giver din investering i annoncer ikke mening.

Vælg en Google ads konsulent, hvis du gerne vil i gang med at annoncere på Google og vil være sikker på gode resultater. Har du allerede en Adwords konto, men får ringe resultater, kan jeg som Google ads konsulent også hjælpe med at forbedre resultaterne.